Tutkinto alalle oppisopimuksella?

TAIMI - alalle räätälöidyt tutkinnot Rastorissa ja Careeriassa

Terveystuotealan yrittäjille ja alalla työskenteleville on tarjolla useita eri tutkintokoulutusmahdollisuuksia. TAIMI toimii yhteistyökumppanina muun muassa Rastor-instituutin sekä Careerian kanssa.

Terveystuotealan tutkintokoulutukset ovat virallisia Opetushallituksen tutkintoja, joissa on huomioitu toimialan vaatimukset ja tarpeet. Tutkinnot ovat käytännönläheisiä ja liittyvät suoraan terveystuotealan sekä luontaishoitajien työtehtäviin.

Tutkintokoulutuksia alalle oppisopimuksella mm. Liiketoiminnan perustutkinto, yrittäjän ammattitutkinto, Palvelukehittäjän erikoisammattitutkinto ja Johtamisen ja Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

TAIMI tutkintoihin johtavat oppisopimuskoulutukset seuraavat aloitukset:

• Luontaishoitojen yrittäjille räätälöity yrittäjän ammattitutkinto hakuaiaa vielä jatkettu
     yhteyshenkilö:  asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi
  • Terveystuotealalle räätälöity liiketoiminnan perustutkinto 30.11.2021, haku 26.10.2021 mennessä, lisätiedot yhteyshenkilö: asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi

Tervetuloa Rastor-instituuttiin

• Rastor-instituutti, Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ja TAIMI-koulutus ovat suunnitelleet jo monia koulutuksia terveystuotealalle. Koulutuksiin on mahdollista hakukriteerien soveltuessa osallistua oppisopimuksella, jolloin koulutus on perustutkinnoissa maksuton. Oppisopimus on mahdollinen yrittäjällekin.
  • Terveystuotealalle räätälöity Palvelukehittäjän erikoisammattitutkinto alkoi 24.3.2021 lisätiedot uusista ryhmistä yhteyshenkilö: Rastor-insttuutti Katriina Nurmio, katriina.nurmio@rastorinst.fi,
    puh. 040 765 8890
  • Terveystuotealalle räätälöity Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto alkoi huhtikuussa 2021
    yhteyshenkilö: Rastor-insttuutti Katriina Nurmio, katriina.nurmio@rastorinst.fi, puh. 040 765 8890
  • Lisätiedot myös TAIMIsta: Helena Pirttiniemi koulutus@taimikoulutus.fi puh. 040 187 6416

Careeria, TAIMI-koulutus ja Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ovat suunnitelleet terveystuotealan tukkuyrityksille ja terveyskaupan ketjuorganisaatiossa toimiville räätälöidyn liiketoiminnan ammattitutkinnon. Koulutuksen tarkoitus on antaa uusia työkaluja ja tehoa myyntitoimintaan sekä tarpeen mukaista osaamisen vahvistamista.

• Koulutuksessa saat opintojen myötä uusia työkaluja osaamisesi kehittämiseen oman työsi tarpeisiin:
  • asiakaskokemuksen parantaminen palvelumuotoilun keinoin
  • Digitaalinen B2B myyntityö ja ratkaisumyynnin taidot
  • markkinointi: terveystuotealan sisällöntuotanto ja copywriting, brändin rakentaminen, tuotteistaminen, tapahtumatuotanto (koulutukset, messut, tuote-esittelyt, myös verkossa)
  • myynnin ja markkinoinnin lainsäädäntö terveystuotealalla
  • kansainvälisyys ja terveystuotteiden globaalit markkinat
  • vastuullisuus ja kestävä kehitys myynnissä, markkinoinnissa ja hankinnassa
  • Verkossa toteutettava koulutus alkaa 1.2.2022, ilmoittaudu viimeistään 20.1.2022. Oppisopimuskoulutuksena maksuton.

Terveystuotealan yrittäjä/-asiantuntija - tule mukaan alalle räätälöityyn yrittäjän ammattitutkinto-koulutukseen!

Luontaishoitojen suosio kasvaa. Maassamme toimii tuhansia ammattiinsa kouluttautuneita terapeutteja. Nyt on hyvä mahdollisuus osallistua täydentävien hoitojen ammatinharjoittajille räätälöityyn yrittäjäkoulutukseen. Voit ilmoittautua Ilmoittaudu viimeistään 26.10..2021 Koulutus alkaa 30.11.2021 alkavaan koulutukseen.

Helena Pirttiniemi, TAIMI koulutus Oy helena.pirttiniemi@taimikoulutus.fi p. 040 187 6416

Saana Markkola, Rastor-instituutti

saana.markkola@rastorinst.fi, ​p. 050 590 5603
11.3.2019 starttasi Markkinointi-instituutissa Espoossa luontaishoitojen yrittäjän ammattitutkintoryhmä.
12.11.2019 alkoi toinen terapeuttien yrittäjän ammattitutkinto koulutus

Liiketoiminnan perustutkinto terveystuotealalle (merkonomi oppisopimuksella)

Uusi on alkamassa syksyllä 30.11.2021

Opiskelu kannattaa!

Kuvassa Espoon lähipäivään osallistuvia terveys- ja hyvinvointialan osaajia hankkimassa lisää oppia luontaistuotealasta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi yksi opiskelija osallistui aamupäivään etäyhteyden kautta Oulusta.
Opiskelu kestää reilun vuoden ja sisältää noin 10 lähiopiskelupäivää. Koulutus on oppisopimuskoulutusta ja maksuton.

Ilmoittautuminen seuraavaan ryhmään:

Rastor-instituutti, Saana Markkola, saana.markkola@rastorinst.fi