Tutkinto alalle oppisopimuksella?

TAIMI - alalle räätälöidyt tutkinnot Rastorissa oppisopimuksin

Terveystuotealan yrittäjille ja alalla työskenteleville on tarjolla useita eri tutkintokoulutusmahdollisuuksia. TAIMI toimii yhteistyökumppanina muun muassa Rastor-instituutin kanssa. Terveystuotealan tutkintokoulutukset ovat virallisia Opetushallituksen tutkintoja, joissa on huomioitu toimialan vaatimukset ja tarpeet. Tutkinnot ovat käytännönläheisiä ja liittyvät suoraan terveystuotealan sekä luontaishoitajien työtehtäviin.

Tutkintokoulutuksia alalle oppisopimuksella mm. Liiketoiminnan perustutkinto, yrittäjän ammattitutkinto, Palvelukehittäjän erikoisammattitutkinto ja Johtamisen ja Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

TAIMI tutkintoihin johtavat oppisopimuskoulutukset seuraavat aloitukset:

• Luontaishoitojen yrittäjille räätälöity yrittäjän ammattitutkinto 18.3.2021 yhteyshenkilö:  asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi
  • Terveystuotealalle räätälöity liiketoiminnan perustutkinto 28.9.2021, lisätiedot tästä linkistä yhteyshenkilö: asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi

Tervetuloa Rastor-instituuttiin

• Rastor-instituutti, Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ja TAIMI-koulutus ovat suunnitelleet  koulutuksia terveystuotealalle. Koulutuksiin voi osallistua oppisopimuksella, jolloin se on maksuton. Oppisopimus on mahdollinen yrittäjällekin.
  • Terveystuotealalle räätälöity Palvelukehittäjän erikoisammattitutkinto alkaa 24.3.2021 (ilmoittatumiset 8.3.2021 mennessä)
    puh. 040 765 8890
  • Terveystuotealalle räätälöity  Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkonto alkaa 18.4.2021 2021 (ilmoittautumiset 13.4.2021 mennessä)
    yhteyshenkilö: Rastor-insttuutti Katriina Nurmio, katriina.nurmio@rastorinst.fi, puh. 040 765 8890
  • Lisätiedot myös TAIMIsta: Helena Mykrä helena.mykra@taimikoulutus.fi puh. 040 187 6416

Terveystuotealan yrittäjä/-asiantuntija - tule mukaan alalle räätälöityyn yrittäjän ammattitutkinto-koulutukseen!

Luontaishoitojen suosio kasvaa. Maassamme toimii tuhansia ammattiinsa kouluttautuneita terapeutteja. Nyt on hyvä mahdollisuus osallistua täydentävien hoitojen ammatinharjoittajille räätälöityyn yrittäjäkoulutukseen. Voit jo ilmoittautua 18.3.2021 alkavaan koulutukseen.

Helena Mykrä, TAIMI koulutus Oy helena.mykra@taimikoulutus.fi p. 040 187 6416

Saana Markkola, Rastor-instituutti

saana.markkola@rastorinst.fi, ​p. 050 590 5603
11.3.2019 starttasi Markkinointi-instituutissa Espoossa luontaishoitojen yrittäjän ammattitutkintoryhmä.
12.11.2019 alkoi toinen terapeuttien yrittäjän ammattitutkinto koulutus

Liiketoiminnan perustutkinto terveystuotealalle (merkonomi oppisopimuksella)

Uusi on alkamassa syksyllä 2021, 28.9.2021

Opiskelu kannattaa!

Kuvassa Espoon lähipäivään osallistuvia terveys- ja hyvinvointialan osaajia hankkimassa lisää oppia luontaistuotealasta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi yksi opiskelija osallistui aamupäivään etäyhteyden kautta Oulusta.
Kiinnostuitko? Seuraavan ryhmän haku meneillään, hae mukaan 16.8.2021 mennessä!

Opiskelu kestää reilun vuoden ja sisältää noin 10 lähiopiskelupäivää. Koulutus on oppisopimuskoulutusta ja maksuton.
Ilmoittautuminen seuraavaan ryhmään:
Rastor-instituutti, Saana Markkola, saana.markkola@rastorinst.fi