Tutkinto alalle oppisopimuksella?

TAIMI - tutkinnot alalle oppisopimuksin

Terveystuotealan yrittäjille ja alalla työskenteleville on tarjolla useita eri tutkintokoulutusmahdollisuuksia. TAIMI toimii yhteistyökumppanina muun muassa Rastor-instituutin ja Edupolin kanssa. Terveystuotealan tutkintokoulutukset ovat virallisia Opetushallituksen tutkintoja, joissa on huomioitu toimialan vaatimukset ja tarpeet. Tutkinnot ovat käytännönläheisiä ja liittyvät suoraan terveystuotealan työtehtäviin.

Tutkintokoulutuksia oppisopimuksella mm.

• Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto oppisopimuksella, haku 22.3.2020 mennessä, lähipäivät (10-12pv) Rastor-instituutti, Revontulentie 7, 02100 Espoo
    Tutkinto on opiskelijalle maksuton (oppisopimusopiskelun vähimmäistuntimäärä 25h/vko)
  • Yrittäjän ammattitutkinto (luontaishoitoala ja terveyskauppa). II/2019 ryhmä alkoi 12.11.2019. Kysy lisää, jos vuoden 2020 alkavat yrittäjäkoulutukset kiinnostavat.
    YAT-tutkinnon hinta on 400,- (mahdollisuus myös oppisopimukseen)
  • Kysy lisää tutkinnoista oppisopimuksella Rastor-instituutista
  • asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi
  • ja TAIMIsta Helena Mykrä helena.mykra@taimikoulutus.fi puh. 040 187 6416

Luontaishoitajayrittäjä/-asiantuntija - tule mukaan alalle räätälöityyn oppisopimuskoulutukseen!

Luontaishoitojen suosio kasvaa. Maassamme toimii tuhansia ammattiinsa kouluttautuneita terapeutteja. Nyt on hyvä mahdollisuus osallistua täydentävien hoitojen ammatinharjoittajille räätälöityyn yrittäjäkoulutukseen. II/2019 ryhmä käynnistyi 12.11.2019. Jos kiinnostuit, niin kysy vuonna 2020 alkavista koulutuksista.

Helena Mykrä, TAIMI koulutus Oy helena.mykra@taimikoulutus.fi p. 040 187 6416

Saana Markkola, Rastor-instituutti

saana.markkola@rastorinst.fi, ​p. 050 590 5603
11.3.2019 starttasi Markkinointi-instituutissa Espoossa luontaishoitojen yrittäjän ammattitutkintoryhmä.
12.11.2019 alkoi toinen terapeuttien yrittäjän ammattitutkinto koulutus

Liiketoiminnan perustutkinto terveystuotealalle

Maaliskuussa 2019 starttasi Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto.
Seuraava alkamassa Espoossa Rastor-instituutissa keväällä 2020 katso hakuohjeet tästä

Opiskelu kannattaa!

Kuvassa Espoon lähipäivään osallistuvia terveys- ja hyvinvointialan osaajia hankkimassa lisää oppia luontaistuotealasta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi yksi opiskelija osallistui aamupäivään etäyhteyden kautta Oulusta.
Kiinnostuitko? Seuraavan ryhmän haku meneillään, hae mukaan 22.3.2020 mennessä!
Opiskelu kestää reilun vuoden ja sisältää noin 10 lähiopiskelupäivää. Koulutus on oppisopimuskoulutusta ja maksuton.
Ilmoittautuminen seuraavaan ryhmään:
Rastor-instituutti, Saana Markkola, saana.markkola@rastorinst.fi