Tutkinto alalle oppisopimuksella?

TAIMI - tutkinnot alalle oppisopimuksin

Terveystuotealan yrittäjille ja alalla työskenteleville on tarjolla useita eri tutkintokoulutusmahdollisuuksia. TAIMI toimii yhteistyökumppanina muun muassa Rastor-instituutin kanssa. Terveystuotealan tutkintokoulutukset ovat virallisia Opetushallituksen tutkintoja, joissa on huomioitu toimialan vaatimukset ja tarpeet. Tutkinnot ovat käytännönläheisiä ja liittyvät suoraan terveystuotealan työtehtäviin.

Tutkintokoulutuksia oppisopimuksella mm. Liiketoiminnan perustutkinto, yrittäjän ammattitutkinto ja johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

• TAIMI ja tutkintoihin johtavat oppisopimuskoulutukset seuraavat aloitukset:

• Luontaishoitojen yrittäjille räätälöity yrittäjän ammattitutkinto helmikuussa 2021
    • Terveystuotealalle räätälöity Palvelukehittäjän erikoisammattitutkinto maaliskuussa 2021
    • Terveystuotealalle räätälöity JYAT tulossa huhtikuussa 2021 johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
    • Terveystuotealalle räätälöity liiketoiminnan perustutkinto elokuussa 2021
    Viimeisin Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto oppisopimuksella, alkoi  20.10.2020  (10-12pv) Rastor-instituutti, Revontulentie 7, 02100 Espoo
    Tutkinto on opiskelijalle maksuton (oppisopimusopiskelun työssä tehtävän opiskelun vähimmäistuntimäärä 25h/vko)
  • Yrittäjän ammattitutkinto (luontaishoitoala ja terveyskauppa). II/2019 ryhmä alkoi 12.11.2019. Kysy lisää, jos vuoden 2021 alkavat yrittäjäkoulutukset kiinnostavat.
    YAT-tutkinnon hinta on 400,- (mahdollisuus myös oppisopimukseen)
  • Kysy lisää tutkinnoista oppisopimuksella Rastor-instituutista
  • asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi
  • ja TAIMIsta Helena Mykrä helena.mykra@taimikoulutus.fi puh. 040 187 6416

Terveystuotealan yrittäjä/-asiantuntija - tule mukaan alalle räätälöityyn oppisopimus-koulutukseen!

Luontaishoitojen suosio kasvaa. Maassamme toimii tuhansia ammattiinsa kouluttautuneita terapeutteja. Nyt on hyvä mahdollisuus osallistua täydentävien hoitojen ammatinharjoittajille räätälöityyn yrittäjäkoulutukseen. II/2019 ryhmä käynnistyi 12.11.2019. Jos kiinnostuit, niin kysy vuonna 2021 alkavista koulutuksista.

Helena Mykrä, TAIMI koulutus Oy helena.mykra@taimikoulutus.fi p. 040 187 6416

Saana Markkola, Rastor-instituutti

saana.markkola@rastorinst.fi, ​p. 050 590 5603
11.3.2019 starttasi Markkinointi-instituutissa Espoossa luontaishoitojen yrittäjän ammattitutkintoryhmä.
12.11.2019 alkoi toinen terapeuttien yrittäjän ammattitutkinto koulutus

Liiketoiminnan perustutkinto terveystuotealalle

Uusi on alkamassa syksyllä 2021

Opiskelu kannattaa!

Kuvassa Espoon lähipäivään osallistuvia terveys- ja hyvinvointialan osaajia hankkimassa lisää oppia luontaistuotealasta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi yksi opiskelija osallistui aamupäivään etäyhteyden kautta Oulusta.
Kiinnostuitko? Seuraavan ryhmän haku meneillään, hae mukaan!

Opiskelu kestää reilun vuoden ja sisältää noin 10 lähiopiskelupäivää. Koulutus on oppisopimuskoulutusta ja maksuton.
Ilmoittautuminen seuraavaan ryhmään:
Rastor-instituutti, Saana Markkola, saana.markkola@rastorinst.fi