Tutkinto alalle oppisopimuksella?

TAIMI - tutkinnot alalle oppisopimuksin

Terveystuotealan yrittäjille ja alalla työskenteleville on tarjolla useita eri tutkintokoulutusmahdollisuuksia. TAIMI toimii yhteistyökumppanina muun muassa Markkinointi-instituutin, Ratorin ja Edupolin kanssa. Terveystuotealan tutkintokoulutukset ovat virallisia Opetushallituksen tutkintoja, joissa on huomioitu toimialan vaatimukset ja tarpeet. Tutkinnot ovat käytännönläheisiä ja liittyvät suoraan terveystuotealan työtehtäviin.

Tutkintokoulutuksia ovat mm.

• Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto
  • Terveystuotealan liiketoiminnan ammattitutkinto
  • Terveyskaupan yrittäjän ammattitutkinto
  • Terveystuotealan lähiesimiehen erikoisammattitutkinto
  • Terveystuotealan tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto
  • Terveystuotealan johdon erikoisammattitutkinto (JET)
TAIMI-koulutus tekee yhteistyötä mm. Markkinointi-instiituutin ja Rastorin kanssa ja alan tutkintokoulutukset toteutetaan oppisopimuksilla työn ohessa. Meneillään mm. Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto, Myynnin ammattitutkinto sekä luontaishoitojen yrittäjän ammattitutkinto sekä tulossa syksyllä 2019 Tampereella terveystuotealalle räätälöity Tuotekehityksen erikoisammattitutkinto.
Syksyllä uudet ryhmät alkavat Espoossa, Revontulentiellä Markkinointi-instituutissa:  Terveystuotealan merkonomi sekä Luontaishoitojen yrittäjien ammattitutkinto.

• Kysy lisää Markkinointi-instituutista
    asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola@markinst.fi ja TAIMIsta Helena Mykrä helena.mykra@taimikoulutus.fi puh. 040 187 6416

Palvelun kehittämiseen terveystuotealan  koulutus Tampereella oppisopimuksella!

Koulutuksen kuluessa treenataan kehittäjän asennetta ja saadaan konkreettisia työkaluja palveluiden kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin, someen ja kannattavuuden parantamiseen. Tutkinnon lisäksi voit opiskella alaa, esim. luonnonmukaista terveydenhoitoa.

Lisätiedot osaamispäällikkö Katriina Nurmio Rastor Oy p. 040 765 890 katriina.nurmio@rastor.fi

Voit hakeutua koulutukseen tästä linkistä

Luontaishoitojen suosio on kasvanut paljon viime vuosina. Maassamme toimiikin tuhansia ammattiinsa kouluttautuneita terapeutteja. Nyt on hyvä mahdollisuus osallistua luontaisalalle räätälöityyn yrittäjäkoulutukseen.

11.3.2019 starttasi Markkinointi-instituutissa Espoossa luontaishoitojen yrittäjän ammattitutkintoryhmä.
Ilmoittautuminen syksyllä alkavaan ryhmään: Saana Markkola, Markkinointi-instituutti

saana.markkola@markinst.fi, ​p. 050 590 5603

Liiketoiminnan perustutkinto terveystuotealalle

Maaliskuussa 2019 starttasi Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto Markkinointi-instituutissa.

Opiskelu kannattaa!

Kuvassa Espoon lähipäivään osallistuvia terveys- ja hyvinvointialan osaajia hankkimassa lisää oppia luontaistuotealasta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi yksi opiskelija osallistui aamupäivään etäyhteyden kautta Oulusta.
Kiinnostuitko? Syksyllä alkaa seuraava ryhmä!
Opiskelu kestää reilun vuoden ja sisältää noin 10 lähiopiskelupäivää. Koulutus on oppisopimuskoulutusta ja maksuton.
Ilmoittautuminen seuraavaan ryhmään:
Markkinointi-instituutti, Saana Markkola, saana.markkola@markinst.fi