Tutkinto alalle oppisopimuksella?

TAIMI - tutkinnot alalle oppisopimuksin

Terveystuotealan yrittäjille ja alalla työskenteleville on tarjolla useita eri tutkintokoulutusmahdollisuuksia. TAIMI toimii yhteistyökumppanina muun muassa Markkinointi-instituutin, Rastorin ja Edupolin kanssa. Terveystuotealan tutkintokoulutukset ovat virallisia Opetushallituksen tutkintoja, joissa on huomioitu toimialan vaatimukset ja tarpeet. Tutkinnot ovat käytännönläheisiä ja liittyvät suoraan terveystuotealan työtehtäviin.

Tutkintokoulutuksia oppisopimuksella mm.

Luontaishoitajayrittäjä/-asiantuntija - tule mukaan alalle räätälöityyn oppisopimuskoulutukseen!

Luontaishoitojen suosio on kasvanut paljon viime vuosina. Maassamme toimiikin tuhansia ammattiinsa kouluttautuneita terapeutteja. Nyt on hyvä mahdollisuus osallistua luontaisalalle räätälöityyn yrittäjäkoulutukseen. Seuraavaan 12.11.2019 Espoossa alkavaan ryhmään Ilmoittautuminen, lisätiedot

Helena Mykrä, TAIMI koulutus Oyhelena.mykra@taimikoulutus.fi p. 040 187 6416Saana Markkola, Markkinointi-instituutti
saana.markkola@markinst.fi, ​p. 050 590 5603
11.3.2019 starttasi Markkinointi-instituutissa Espoossa luontaishoitojen yrittäjän ammattitutkintoryhmä.

Liiketoiminnan perustutkinto terveystuotealalle

Maaliskuussa 2019 starttasi Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto Markkinointi-instituutissa.

Opiskelu kannattaa!

Kuvassa Espoon lähipäivään osallistuvia terveys- ja hyvinvointialan osaajia hankkimassa lisää oppia luontaistuotealasta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi yksi opiskelija osallistui aamupäivään etäyhteyden kautta Oulusta.
Kiinnostuitko? Marraskuussa 2019 alkaa seuraava ryhmä!
Opiskelu kestää reilun vuoden ja sisältää noin 10 lähiopiskelupäivää. Koulutus on oppisopimuskoulutusta ja maksuton.
Ilmoittautuminen seuraavaan ryhmään:
Markkinointi-instituutti, Saana Markkola, saana.markkola@markinst.fi