Tutkinto alalle oppisopimuksella?

TAIMI - tutkinnot alalle oppisopimuksin

Terveystuotealan yrittäjille ja alalla työskenteleville on tarjolla useita eri tutkintokoulutusmahdollisuuksia. TAIMI toimii yhteistyökumppanina muun muassa Markkinointi-instituutin, Ratorin ja Edupolin kanssa. Terveystuotealan tutkintokoulutukset ovat virallisia Opetushallituksen tutkintoja, joissa on huomioitu toimialan vaatimukset ja tarpeet. Tutkinnot ovat käytännönläheisiä ja liittyvät suoraan terveystuotealan työtehtäviin.

Tutkintokoulutuksia ovat mm.

• Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto
  • Terveystuotealan liiketoiminnan ammattitutkinto
  • Terveyskaupan yrittäjän ammattitutkinto
  • Terveystuotealan lähiesimiehen erikoisammattitutkinto
  • Terveystuotealan tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto
  • Terveystuotealan johdon erikoisammattitutkinto (JET)
  • Kysy lisää Markkinointi-instituutista
    asiakkuuspäällikkö Saana Markkola puh. 050 590 5603 saana.markkola@markinst.fi ja TAIMIsta Helena Mykrä helena.mykra@taimikoulutus.fi puh. 040 187 6416

Palvelun kehittämiseen terveystuotealalle räätälöity oppisopimuskoulutus alkaa 25.9.2019 Tampereella!

Koulutuksen kuluessa treenataan kehittäjän asennetta ja saadaan konkreettisia työkaluja palveluiden kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin, someen ja kannattavuuden parantamiseen. Tutkinnon lisäksi voit opiskella alaa, esim. luonnonmukaista terveydenhoitoa.

Lisätiedot osaamispäällikkö Katriina Nurmio Rastor Oy p. 040 765 890 katriina.nurmio@rastor.fi

Voit hakeutua koulutukseen tästä linkistä

Oppisopimuskoulutukseen osallistuvat voivat suorittaa TAIMI syventävät moduulit (hintaan 490,- sis. alv 24%))

Luontaishoitajayrittäjä/-asiantuntija - tule mukaan alalle räätälöityyn oppisopimuskoulutukseen!

Luontaishoitojen suosio on kasvanut paljon viime vuosina. Maassamme toimiikin tuhansia ammattiinsa kouluttautuneita terapeutteja. Nyt on hyvä mahdollisuus osallistua luontaisalalle räätälöityyn yrittäjäkoulutukseen. Seuraavaan 12.11.2019 Espoossa alkavaan ryhmään Ilmoittautuminen, lisätiedot

Helena Mykrä, TAIMI koulutus Oyhelena.mykra@taimikoulutus.fi p. 040 187 6416Saana Markkola, Markkinointi-instituutti
saana.markkola@markinst.fi, ​p. 050 590 5603
11.3.2019 starttasi Markkinointi-instituutissa Espoossa luontaishoitojen yrittäjän ammattitutkintoryhmä.

Liiketoiminnan perustutkinto terveystuotealalle

Maaliskuussa 2019 starttasi Terveystuotealan liiketoiminnan perustutkinto Markkinointi-instituutissa.

Opiskelu kannattaa!

Kuvassa Espoon lähipäivään osallistuvia terveys- ja hyvinvointialan osaajia hankkimassa lisää oppia luontaistuotealasta ja asiakaspalvelusta. Lisäksi yksi opiskelija osallistui aamupäivään etäyhteyden kautta Oulusta.
Kiinnostuitko? Marraskuussa 2019 alkaa seuraava ryhmä!
Opiskelu kestää reilun vuoden ja sisältää noin 10 lähiopiskelupäivää. Koulutus on oppisopimuskoulutusta ja maksuton.
Ilmoittautuminen seuraavaan ryhmään:
Markkinointi-instituutti, Saana Markkola, saana.markkola@markinst.fi