Homeopatian perusteet ja ammattiopinnot

UUTTA - vuoden kestävä homeopatian perusteet sekä jatko-opinnot kokonaan verkossa!

Jatkuva haku, tule opiskelemaan oman kalenterisi mukaan. Hinta 1.000,- (sis. alv 24%) /vuosi 

Toiminnan toteutus yhteistyössä Homeopatiaopisto Tampere It's Health Katso lisää www.homeopatiaopisto.fi 

Tervetulotoivotus tallenne, klikkaa tästä: yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen.  Opettajina verkkokurssilla mm.: Homeopaatit Satu Järvilehto, Tarja Kallonen, Helena Pirttiniemi, Jaana Kolehmainen ja Camila Holmström sekä yleislääketieteen erikoislääkäri, homeopaatti Sauli Siekkinen sekä FT, PsM virologi Kirsi Harila

Tiedustelut ja ilmoittautumiset homeopatian perusteet verkkokoulutukseen koulutus@taimikoulutus.fi 

 • Maksun voit suorittaa verkkokauppaan (1000,-) tai voimme sopia laskutuksesta myös erissä.  Koulutukseen tarvitset lisenssin (hinta 20,-/opintovuosi) itsLearning-oppimisympäristöön, jonka jälkeen sovimme henkilökohtaisen perehdytyksen opintojen rakenteeseen ja ohjelmaan.
 • Lisätiedot puhelimitse Helena Pirttiniemi puh 040 565 2566
  ja 040 187 6416 

Kirjallisuus:

 • Hahnemannin teos Organon, homeopaattinen oire-oppi / verkkotallenne
 • Materia Medica - lääkeaineopin kirjat, monia erilaisia, koulun kirjastosta saa lainaksi
 • Repertory - oirehakemistot, monia erilaisia, koulun kirjastosta saa lainaksi 
 • Polariteetti-analyysi, opiskelun aikana tutustutaan mm. Ptähän ohjelmaan
 • Sähköinen opiskeluympäristö www.health.itslearning.com

Opettajina mm.: Homeopaatit Satu Järvilehto, Tarja Kallonen, Jaana Kolehmainen, Camilla Holmström ja Helena Pirttiniemi sekä yleislääketieteen erikoislääkäri, homeopaatti Sauli Siekkinen sekä FT, PsM virologi Kirsi Harila

Voit opiskella vuoden perusteet myös kahden vuoden aikana, hinta tällöin jatkolisenssin verran eli 44e!

Ota yhteyttä ja tehdään sinulle oma homeopatian räätälöity oppimispolku oman aikataulusi mukaan, vaikka jo tänään!  koulutus@taimikoulutus.fi

Homeopatian ammattiopinnot

Homeopatian perusopintojen jälkeen voit jatkaa ammattiopintoihin, jotka kestävät yhteensä neljä vuotta sisältäen vuoden perusopinnot. 

Syksyllä 2022 voit opiskella ammattiopintoja   verkossa. Ammattiopintoja voit opiskella verkossa vuosi kerrallaan, verkko-opetuksen hinta on 1000,-/vuosi. + vuosi lisenssi 20e.

Ilmoittaudu tästä mukaan ammattiopintoihin, ilmoittautumismaksu 100,- + lisenssimaksu 20,-/vuosi

Ammattina homeopaatti

Homeopaatin neljän vuoden ammattiopinnot valmistavat kohti homeopaatin ammatti-nimikettä. Ammattipintojen lisäksi tarvitaan paljon harjoitteita eli ns. klinikkaopiskelua yhteensä vähintään 800 tuntia. 

Klinikkaopiskelun voit suorittaa Homeopatiaopistossa myös kokonaan verkossa, hinta verkko-opiskelussa 2500,-. Opinnot toteutetaan viikottain asiakashaastatteluilla ja analyysiopiskelulla, noin 1-2 tuntia kerrallaan (hinta 25,-/ilta). Homeopatian opiskelija voi opiskella klinikalla jo perusopinnoista alkaen, kun tavoitteena on ammattihomeopaatin nimike.

Homeopaatti tarvitsee ammattinimikkeeseen myös Lääketieteen perusteet osaamisen. Jos sinulla ei ole vielä vaadittavaa tutkintoa tai vähintään 30 op kokonaisuutta, niin voit opiskella ne meillä myös verkossa, hinta 980,-. Tarjous ammattiin opiskeleville homeopatiaopiskeljoille lääketieteen perusteet 14op + 16op  yhteensä
- 50% eli hinta vain 490,- 

Homeopaatin ammattipätevyyteen kuuluu voimassaolevat ensiaputaidot. Tarvittavaa ammatin ylläpitämistä voi suorittaa myös kertaamalla uusia aihe-alueita monimuoto-opetuksessamme Suomen Homeopaatit ry:n jatkokoulutusvaatimusten mukaisesti. Kun haluat lisäkoulutusta, niin ota yhteyttä koulutus@taimikoulutus.fi.

Homeopatian kirjallisuus ja koulun kirjasto

 • Materia Medicat eli lääkeaineoppikirjat sekä Repertoryt eli oireluettelokirjat - monia erilaisia teoksia, saat myös lainaksi koulun kirjastosta opiskelun aikana.
 • Voit myös ostaa suomeksi käännetyn Homeopatian oppikirjan, perusteos homeopatiasta (hinta 65,- + postikulut)
 • Hyvä tietokirja HELP kotona hoidettavien akuuttien vaivojen tietokirja, Kristiina Benjaminsson ja Sauli Siekkinen (hinta 60,-+postikulut)

© 2022 TAIMI-koulutus. Pidätämme oikeudet muutoksiin.