Homeopatian perusteet ja ammattiopinnot

UUTTA - vuoden kestävä homeopatian perusteet koulutus kokonaan verkossa!

hinta 1.000,- (sis. alv 24%)

Katso lisää www.homeopatiaopisto.fi

Tervetulotoivotus tallenne, klikkaa tästä: yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen.  Opettajina verkkokurssilla mm.: Homeopaatit Satu Järvilehto, Tarja Kallonen, Helena Pirttiniemi, Jaana Kolehmainen ja Camila Henneken sekä yleislääketieteen erikoislääkäri, homeopaatti Sauli Siekkinen sekä FT, PsM virologi Kirsi Harila

Tiedustelut ja ilmoittautumiset homeopatian perusteet verkkokoulutukseen koulutus@taimikoulutus.fi

• Lisätiedot puhelimitse Helena Pirttiniemi puh 040 565 2566
    ja 040 187 6416

Perusopinnot monimuoto-opetuksena kestävät vuoden - lämpimästi tervetuloa opiskelemaan!

Kun haluat homeopatian opinnot monimuoto-opetuksena, niin tämä koulutus on sinulle!

Opintojaksoja yhteensä yhdeksän kahden päivän jaksoa vuoden aikana monimuoto-opetuksena osa verkossa webinaareina osa lähiopetuksena Tampereella. Opiskelun aikana tutustutaan homeopatian historiaan ja filosofiaan sekä homeopaattisen hoidon periaateisiin itsehoidossa. Vuoden perusopinnot antavat valmiudet ymmärtää, mitä homeopatia on ja miten sitä voi käyttää itsehoitoon. Perusopetuksen jälkeen voi jatkaa ammattiopintoihin.

Hinta 2850,- sis. alv 24% (laskutus erinä)

Kirjallisuus:

• Hahnemannin teos Organon, homeopaattinen oire-oppi / verkkotallenne
  • Materia Medica - monia erilaisia, koulun kirjastosta saa lainaksi
  • Repertory - monia erilaisia, koulun kirjastosta saa lainaksi
  • Sähköinen opiskeluympäristö www.health.itslearning.com

Opettajina mm.: Homeopaatit Satu Järvilehto, Tarja Kallonen ja Helena Pirttiniemi sekä yleislääketieteen erikoislääkäri, homeopaatti Sauli Siekkinen sekä FT, PsM virologi Kirsi Harila

Ota yhteyttä ja tehdään sinulle oma homeopatian räätälöity oppimispolku!

Homeopatian ammattiopinnot

Homeopatian perusopintojen jälkeen voit jatkaa ammattiopintoihin, jotka kestävät yhteensä neljä vuotta sisältäen vuoden perusopinnot.

Tällä hetkellä voit opiskella ammattiopintoja monimuoto-opetuksena. Opinnot on toteutettu lähi-/webinaari viikonlopuin joita on perusopintojen jälkeen 25 kahden päivän opintojaksoa. Hinta ammattiopinnoille on 2850,-/vuosi.

Syksyllä 2022 voit opiskella ammattiopintoja myös pelkästään verkossa. Uusi ammattiopintojen koulutus alkaa perusopinnoilla 21.8.2021 ja jatkuu ammattiopinnoilla vuoden päästä. Ammattiopintoja voit opiskella verkossa vuosi kerrallaan, verkko-opetuksen hinta on 1000,-/vuosi.

Ammattina homeopaatti

Homeopaatin neljän vuoden ammattiopinnot valmistavat kohti homeopaatin ammatti-nimikettä. Ammattipintojen lisäksi tarvitaan paljon harjoitteita eli ns. klinikkaopiskelua yhteensä vähintään 800 tuntia. Tämä klinikkaopetus kuuluu monimuoto-opetuksen hintaan (koulutuksen vuosihinta 2850,-/vuosi)

Klinikkaopiskelun voit suorittaa jatkossa myös kokonaan verkossa, hinta verkko-opiskelussa 2500,-. Opinnot toteutetaan viikottain asiakashaastatteluilla ja analyysiopiskelulla, noin 1-2 tuntia kerrallaan (hinta 25,-/ilta). Homeopatian opiskelija voi opiskella klinikalla jo perusopinnoista alkaen, kun tavoitteena on ammattihomeopaatin nimike.

Homeopaatti tarvitsee ammattinimikkeeseen myös Lääketieteen perusteet osaamisen. Jos sinulla ei ole vielä vaadittavaa tutkintoa tai vähintään 30 op kokonaisuutta, niin voit opiskella ne meillä myös verkossa, hinta 980,-. Tarjous ammattiin opiskeleville homeopatiaopiskeljoille lääketieteen perusteet 14op + 16op  yhteensä
- 50% eli hinta vain 490,-

Homeopaatin ammattipätevyyteen kuuluu voimassaolevat ensiaputaidot. Tarvittavaa ammatin ylläpitämistä voi suorittaa myös kertaamalla uusia aihe-alueita monimuoto-opetuksessamme Suomen Homeopaatit ry:n jatkokoulutusvaatimusten mukaisesti. Kun haluat lisäkoulutusta, niin ota yhteyttä koulutus@taimikoulutus.fi.

Homeopatian kirjallisuus ja koulun kirjasto

• Materia Medicat eli lääkeaineoppikirjat sekä Repertoryt eli oireluettelokirjat - monia erilaisia teoksia, saat myös lainaksi koulun kirjastosta opiskelun aikana.
  • Voit myös ostaa suomeksi käännetyn Homeopatian oppikirjan, perusteos homeopatiasta (hinta 65,- + postikulut)