Lääketieteen perusteet verkkokurssit

Lääketieteen perusteet 14op verkossa alkaa taas 15.10.2020 ja 15.11.2020

Lääketieteen perusteet-verkkokurssi 14op toteutetaan monimuoto-opiskeluna, itsenäinen opiskelu sähköisessä itsLearning-oppimisympäristössä videoin, materiaalein ja tentein. Käymme ohjelman ja rakenteen yhdessä koulutuksen aluksi puhelimitse.

Opettajina koulutuksessa toimivat yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen ja FM, biologinen fysiologi Auli Rantonen.

• Hinta 490,- / 8kk verkko-opinnot (hinta sis. alv 24%)
  • Kun otat yhteyttä, voimme sopia laskutuksen tai voit ostaa kurssin verkkokaupasta.

Sisältö: ANATOMIA JA FYSIOLOGIA, 5 op

Tavoitteet: Opiskelija tuntee solun rakenteen ja toiminnan. Tunnistaa kudostyypit ja osaa nimetä esimerkkejä niistä. Tuntee tuki- ja liikuntaelimistön pääpiirteissään ja osaa antaa esimerkkejä niistä. Tuntee sydän- ja verenkiertoelinten rakenteen ja toiminnan. Tietää hengityselinten rakenteen ja toiminnan ja ymmärtää hengityksen merkityksen. Osaa selittää ruuansulatustapahtuman pääpiirteissään. Ymmärtää muiden sisäelinten rakenteen ja toiminnan ja sen, miten ne liittyvät muihin elintoimintoihin. Tuntee niin solun kuin koko kehon erilaiset aineenvaihduntamekanismit sekä nestekiertoon liittyvien elinten rakenteen ja toiminnan. Osaa selvittää aistien toiminnan. Tietää kipuaistin toimintaperiaatteen. Ymmärtää rauhasten rakenteen ja toiminnan sekä niiden merkityksen ihmisen elinkaaren aikana. Tuntee hermoston ja keskushermoston rakenteen ja toiminnan pääpiirteissään.

Sisältö: TAUTIOPPI 7,5 op

Tavoitteet: Opiskelija osaa antaa esimerkkejä tautien sisäisistä ja ulkoisista syistä. Ymmärtää ennaltaehkäisevän terveydenhuollon merkityksen. Ymmärtää bakteerien ja virusten rakenteellisen eron. Saa tietoa sienistä ja loisista sairauksia aiheuttavina tekijöinä. Saa tietoa sairauksien ehkäisystä ja vaikutuksesta ihmisen terveyteen ja osaa ohjata asiakastaan näiden torjumisessa. Saa tietoa tavallisimmista sairauksista, niiden hoidosta ja ennaltaehkäisystä.  Tietää rokotteiden vaikutuksista ja osaa informoida asiakastaan.

Katso esittelyvideo, yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen

Sisältö: KANSANTERVEYSTYÖ JA HOITOTYÖN PERUSTEET, 1,5 op

Tavoitteet: Opiskelija tietää julkisen terveydenhuollon toimintatavat eri-ikäisten hoidossa ja osaa tarvittaessa ohjata asiakastaan niiden piiriin. Tutustuu kansanterveysohjelmaan ja terveyskasvatuksen periaatteisiin. Osaa huomioida aseptiikan ja hygienian asiakastyössään. On valmistautunut vastaanottamaan kansainvälistyvää asiakaskuntaa

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan!

terveisin Helena

Lisätiedot ja ilmottautumiset

TAIMI-koulutus Oy
Helena Mykrä, puh 040 187 6416 koulutus@taimikoulutus.fi

Lääketieteen perusteet 18op aloitus 15.10.2020

Lääketieteen perusteet-verkkokurssi 18op on rakenteeltaan sama kuin 14op kokonaisuus ja siihen on lisätty jatko-opintoja 4op ja opiskeluaikaa yksi vuosi. Nämä lisätyt 4op aihealueet  ovat Psykiatria 2op sekä Psykologia 2op. Tämä opintokokonaisuus hyväksytään muun muassa Kairon Insituutin peruslääketieteen opinnoiksi. Verkkokurssin hinta 630,- (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin myös verkkokaupasta. Laskutuksessa erämaksut myös mahdollisia.

Opiskelu toteutetaan monimuoto-opiskeluna, itsenäinen opiskelu sähköisessä itsLearning-oppimisympäristössä videoin, materiaalein ja tentein. Käymme ohjelman ja rakenteen yhdessä koulutuksen aluksi puhelimitse.

Kysy lisää Helena Mykrä, puh 040 187 6416 sekä lisätiedot myös sähköpostitse  helena.mykra@taimikoulutus.fi

Lääketieteen perusteet jatko-osa
16op verkossa

Tavoitteet syventää 14 opintopisteen kokonaisuutta sekä suorittaa yhteensä 30 opintopisteen opintokokonaisuus. Opettajina koulutuksessa toimivat yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen ja FM, biologinen fysiologi Auli Rantonen sekä FT Kirsi Harila.

Haku jatkuva, joten voit tulla myös syksyn 2020 aikana kurssille mukaan. Kaikki aineistot ja suoritteet verkossa.

Uusi ryhmä alkaa 15.10.2020

• Hinta 490,- / 8kk verkko-opinnot (hinta sis. alv 24%)

Sisältö: Psykiatria, psykologia, lasten sairaudet, lapsettomuus, vanhusten sairaudet, aineenvaihduntasairaudet, verisairaudet, kasvainsairaudet sekä topografinen anatomia. Kurssiin sisälltyy anatomian kertausta sekä syventäminen hermoston, sydän- ja verenkiertoelimistön osalta.

Nuutajärven kartanossa yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen

Lääketieteen perusteet myös osa-kursseina

Jos tarvitset vain osapisteitä, niin voit opiskella

Peruutusehdot: Koulutukset voi peruuttaa maksutta 10pv ennen koulutuksen tai seminaarin alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan puolet hinnasta.

Pidätämme oikeudet kurssien muutoksiin.