Lääketieteen perusteet verkkokurssit

Lääketieteen peruskurssit verkossa

TAIMI tarjoaa lääketieteen perusopintoja verkko-opintoina moniin eri tarpeisiin

 • Lääketieteen perusteet 14op, hinta 490,-/8kk
 • Lääketieteen perusteet jatkokoulutus 16op, hinta 490/8kk
 • Lääketieteen perusteet 18op, hinta 630/12kk, soveltuu Kairon-instituutin terapia-opintoihin
 • Lisäksi mahdollista opiskella lyhytkursseja
 • 5op Anatomia ja fysiologia, hinta 300,-/8kk
 • 7,5op Tautioppi, hinta 350,-/8kk
 • Suosituin kursseista on Lääketieteen perusteet 14op kokonaisuus, jota esimerkiksi suositellaan Frantsilan Fytoterapeutti opiskeluun. 

Lääketieteen perusteet 14op verkossa alkaa  15.10.2021

Opiskele Lääketieteen perusteet-verkkokurssi (14op) omaan tahtiin verkossa. Opiskelu suoritetaan sähköisessä itsLearning-oppimisympäristössä videoin, materiaalein ja tentein. Koulutuksen ohjelma ja rakenne käydään jokaisen opiskelijan kanssa läpi henkilökohtaisesti.

 • Hinta 490,- (sis. alv 24%)
 • opiskeluaika: 8 kk
 • Voimme sopia laskutuksen (Helena Pirttiniemi, puh 040 187 6416 koulutus@taimikoulutus.fi) tai voit ostaa kurssin verkkokaupasta.

Kurssille voit hypätä myös täysin omalla aikataululla, eli ei tarvitse odotella seuraavaa toteutusajankohtaa, vaan ota yhteys koulutus@taimikoulutus.fi ja sovitaan sinulle oma startti!

Opettajina koulutuksessa toimivat yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen ja FM, biologinen fysiologi Auli Rantonen. 

Sisältö: ANATOMIA JA FYSIOLOGIA, 5 op

Tavoitteet: Opiskelija tuntee solun rakenteen ja toiminnan. Tunnistaa kudostyypit ja osaa nimetä esimerkkejä niistä. Tuntee tuki- ja liikuntaelimistön pääpiirteissään ja osaa antaa esimerkkejä niistä. Tuntee sydän- ja verenkiertoelinten rakenteen ja toiminnan. Tietää hengityselinten rakenteen ja toiminnan ja ymmärtää hengityksen merkityksen. Osaa selittää ruuansulatustapahtuman pääpiirteissään. Ymmärtää muiden sisäelinten rakenteen ja toiminnan ja sen, miten ne liittyvät muihin elintoimintoihin. Tuntee niin solun kuin koko kehon erilaiset aineenvaihduntamekanismit sekä nestekiertoon liittyvien elinten rakenteen ja toiminnan. Osaa selvittää aistien toiminnan. Tietää kipuaistin toimintaperiaatteen. Ymmärtää rauhasten rakenteen ja toiminnan sekä niiden merkityksen ihmisen elinkaaren aikana. Tuntee hermoston ja keskushermoston rakenteen ja toiminnan pääpiirteissään.

Sisältö: TAUTIOPPI 7,5 op

Tavoitteet: Opiskelija osaa antaa esimerkkejä tautien sisäisistä ja ulkoisista syistä. Ymmärtää ennaltaehkäisevän terveydenhuollon merkityksen. Ymmärtää bakteerien ja virusten rakenteellisen eron. Saa tietoa sienistä ja loisista sairauksia aiheuttavina tekijöinä. Saa tietoa sairauksien ehkäisystä ja vaikutuksesta ihmisen terveyteen ja osaa ohjata asiakastaan näiden torjumisessa. Saa tietoa tavallisimmista sairauksista sekä mielenterveydestä, niiden hoidosta ja ennaltaehkäisystä.  Tietää rokotteiden vaikutuksista ja osaa informoida asiakastaan. 

Katso esittelyvideo, yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen

Sisältö: KANSANTERVEYSTYÖ JA HOITOTYÖN PERUSTEET, 1,5 op

Tavoitteet: Opiskelija tietää julkisen terveydenhuollon toimintatavat eri-ikäisten hoidossa ja osaa tarvittaessa ohjata asiakastaan niiden piiriin. Tutustuu kansanterveysohjelmaan ja terveyskasvatuksen periaatteisiin. Osaa huomioida aseptiikan ja hygienian asiakastyössään. On valmistautunut vastaanottamaan kansainvälistyvää asiakaskuntaa

Lääketieteen perusteet-verkkokurssi 14op toteutetaan verkko-opiskeluna, itsenäinen opiskelu sähköisessä itsLearning-oppimisympäristössä videoin, materiaalein ja tentein. Käymme ohjelman ja rakenteen yhdessä koulutuksen aluksi henkilökohtaisesti.

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan!

terveisin Helena

Lisätiedot ja ilmottautumiset

TAIMI-koulutus Oy
Helena Pirttiniemi, puh 040 187 6416 koulutus@taimikoulutus.fi

Lääketieteen perusteet
jatko-osa 16op verkossa, aloitus 1.11.2021

Tavoitteet syventää 14 opintopisteen kokonaisuutta sekä suorittaa yhteensä 30 opintopisteen opintokokonaisuus. Opettajina koulutuksessa toimivat yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen ja FM, biologinen fysiologi Auli Rantonen sekä FT, psykologi Kirsi Harila

Voit ostaa kurssin 490,- verkkokaupasta. Saat maksun jälkeen tunnukset ympäristöön ja voimme sopia puhelinkeskustelun perehdyttämisestä sinulle sopivaan aikaan. Laskutussopimuksissa erämaksut myös mahdollisia, ota laskutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä sähköpostitse koulutus@taimikoulutus.fi. 

Haku jatkuva, joten voit tulla 2021 aikana kurssille oman aikataulusi mukaan. Kaikki aineistot ja suoritteet verkossa.

 • Hinta 490,- / 8kk verkko-opinnot
  (hinta sis. alv 24%)

Sisältö: Psykiatria, psykologia, lasten sairaudet, lapsettomuus, vanhusten sairaudet, aineenvaihduntasairaudet, verisairaudet, kasvainsairaudet sekä topografinen anatomia. Kurssiin sisälltyy anatomian kertausta sekä syventäminen hermoston, sydän- ja verenkiertoelimistön osalta.

Nuutajärven kartanossa yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen
Nuutajärven kartanossa yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen

Lääketieteen perusteet 18op/12kk aloitus 15.10.2021

Opettajina koulutuksessa toimivat yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen ja FM, biologinen fysiologi Auli Rantonen sekä FT, psykologi Kirsi Harila

Lääketieteen perusteet-verkkokurssi 18op on rakenteeltaan sama kuin 14op kokonaisuus ja siihen on lisätty jatko-opintoja 4op ja opiskeluaikaa yksi vuosi. Nämä lisätyt 4op aihealueet  ovat Psykiatria 2op sekä Psykologia 2op. 

Tämä opintokokonaisuus hyväksytään muun muassa Kairon Insituutin peruslääketieteen opinnoiksi. 

Verkkokurssin hinta 630,- (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin myös verkkokaupassa. Laskutussopimuksissa erämaksut myös mahdollisia, ota laskutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä sähköpostitse koulutus@taimikoulutus.fi.

Opiskelu toteutetaan verkko-opiskeluna, itsenäinen opiskelu sähköisessä itsLearning-oppimisympäristössä videoin, materiaalein ja tentein. Käymme ohjelman ja rakenteen yhdessä koulutuksen aluksi puhelimitse. 

Kysy lisää Helena Pirttiniemi, puh 040 187 6416 sekä lisätiedot myös sähköpostitse  koulutus@taimikoulutus.fi

Lääketieteen perusteet myös osa-kursseina

Jos tarvitset vain osapisteitä, niin voit opiskella verkossa 

Peruutusehdot: Koulutukset voi peruuttaa maksutta 10pv ennen koulutuksen tai seminaarin alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan puolet hinnasta.

Pidätämme oikeudet kurssien muutoksiin.