Lääketieteen perusteet verkkokurssit

Lääketieteen peruskurssit verkossa, jatkuva haku

TAIMI tarjoaa lääketieteen perusopintoja verkko-opintoina moniin eri tarpeisiin

 • LKL:n hyväksymä Lääketieteen perusteet 14op, hinta 505€/8kk hinnat voimassa 31.8.2024 asti, uusi hinta 1.9.2024 alkaen 515€/8kk
 • Lääketieteen perusteet jatkokoulutus 16op, hinta 505€/8kk hinnat voimassa 31.8.2024 asti, uusi hinta 1.9.2024 alkaen 515€/8kk
 • Lääketieteen perusteet 18op, hinta 650€/12kk hinnat voimassa 31.8.2024 asti, uusi hinta 1.9.2024 alkaen 660€/8kk
 • Lisäksi mahdollista opiskella lyhytkursseja
 • 5op Anatomia ja fysiologia, hinta 315€/5kk
 • 7,5op Tautioppi, hinta 365€-/5kk
 • Lisäksi tarvitset kaikkiin opintoihin  oppimisympäristön aloituslisenssin (25€), jonka jälkeen on henkilökohtainen perehdytys (lisenssin hinta 1.9.2024 alkaen 26€ hinta sis alv 25.5%)

Lääketieteen perusteet 14op verkossa, aloitus omalla aikataululla - jatkuva haku!

Opiskele Lääketieteen perusteet-verkkokurssi (14op) omaan tahtiin verkossa. Opiskelu suoritetaan sähköisessä itsLearning-oppimisympäristössä videoin, materiaalein ja tentein. Koulutuksen ohjelma ja rakenne käydään jokaisen opiskelijan kanssa läpi henkilökohtaisesti.

 • Hinta 505€ (sis. alv 24%) hinnat voimassa 31.8.2024 asti, uusi hinta 1.9.2024 alkaen 515€/8kk
 • opiskeluaika: 8 kk
 • LKL:n hyväksymä koulutuskokonaisuus, koulutettu aiemmin Tredussa lähiopetuksena
 • Voimme sopia laskutuksen erämaksuista (lisä 5€/erä) (Helena Pirttiniemi, puh 040 187 6416 koulutus@taimikoulutus.fi) tai voit ostaa kurssin verkkokaupasta. Lisäksi aloituslisenssi, hinta 25€ 

Kurssille voit hypätä täysin omalla aikataululla, eli ei tarvitse odotella seuraavaa toteutusajankohtaa, vaan ota yhteys koulutus@taimikoulutus.fi ja sovitaan sinulle oma startti!

Opettajina koulutuksessa toimivat yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen ja FM, biologinen fysiologi Auli Rantonen. 

Sisältö: ANATOMIA JA FYSIOLOGIA, 5 op

Tavoitteet: Opiskelija tuntee solun rakenteen ja toiminnan. Tunnistaa kudostyypit ja osaa nimetä esimerkkejä niistä. Tuntee tuki- ja liikuntaelimistön pääpiirteissään ja osaa antaa esimerkkejä niistä. Tuntee sydän- ja verenkiertoelinten rakenteen ja toiminnan. Tietää hengityselinten rakenteen ja toiminnan ja ymmärtää hengityksen merkityksen. Osaa selittää ruuansulatustapahtuman pääpiirteissään. Ymmärtää muiden sisäelinten rakenteen ja toiminnan ja sen, miten ne liittyvät muihin elintoimintoihin. Tuntee niin solun kuin koko kehon erilaiset aineenvaihduntamekanismit sekä nestekiertoon liittyvien elinten rakenteen ja toiminnan. Osaa selvittää aistien toiminnan. Tietää kipuaistin toimintaperiaatteen. Ymmärtää rauhasten rakenteen ja toiminnan sekä niiden merkityksen ihmisen elinkaaren aikana. Tuntee hermoston ja keskushermoston rakenteen ja toiminnan pääpiirteissään.

Sisältö: TAUTIOPPI 7,5 op

Tavoitteet: Opiskelija osaa antaa esimerkkejä tautien sisäisistä ja ulkoisista syistä. Ymmärtää ennaltaehkäisevän terveydenhuollon merkityksen. Ymmärtää bakteerien ja virusten rakenteellisen eron. Saa tietoa sienistä ja loisista sairauksia aiheuttavina tekijöinä. Saa tietoa sairauksien ehkäisystä ja vaikutuksesta ihmisen terveyteen ja osaa ohjata asiakastaan näiden torjumisessa. Saa tietoa tavallisimmista sairauksista sekä mielenterveydestä, niiden hoidosta ja ennaltaehkäisystä.  Tietää rokotteiden vaikutuksista ja osaa informoida asiakastaan. 

Katso esittelyvideo, yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen

Sisältö: KANSANTERVEYSTYÖ JA HOITOTYÖN PERUSTEET, 1,5 op

Tavoitteet: Opiskelija tietää julkisen terveydenhuollon toimintatavat eri-ikäisten hoidossa ja osaa tarvittaessa ohjata asiakastaan niiden piiriin. Tutustuu kansanterveysohjelmaan ja terveyskasvatuksen periaatteisiin. Osaa huomioida aseptiikan ja hygienian asiakastyössään ja on valmistautunut vastaanottamaan kansainvälistyvää asiakaskuntaa

Lääketieteen perusteet-verkkokurssi 14op toteutetaan verkko-opiskeluna, itsenäinen opiskelu sähköisessä itsLearning-oppimisympäristössä videoin, materiaalein ja tentein. Käymme ohjelman ja rakenteen yhdessä koulutuksen aluksi henkilökohtaisesti.

 • Jos haluaa jatkaa opintoja varsinaisen opintojakson päättyessä vuodeksi eteenpäin, niin voi ostaa jatkolisenssin 2 viikkoa ennen kurssin päättymistä, hinta 49€.
 • Jatkolisenssi on kurssikohtainen ja maksu tulee suorittaa 14pv ennen kurssiajan päättymistä.

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan!

Lisätiedot ja ilmottautumiset

TAIMI-koulutus Oy
Helena Pirttiniemi, puh 040 187 6416 koulutus@taimikoulutus.fi

Lääketieteen perusteet
jatko-osa 16op verkossa

Osa aineistosta kuvattu Nuutajärven kartanossa, luennoitsijana yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen
Osa aineistosta kuvattu Nuutajärven kartanossa, luennoitsijana yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen

Tavoitteet syventää 14 opintopisteen kokonaisuutta sekä suorittaa yhteensä 30 opintopisteen opintokokonaisuus. Opettajina koulutuksessa toimivat yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen ja FM, biologinen fysiologi Auli Rantonen sekä FT, psykologi Kirsi Harila

Voit ostaa kurssin (hinta 505€+lisenssi 25€) verkkokaupasta. Saat maksun jälkeen tunnukset ympäristöön ja voimme sopia henkilökohtaisesta perehdyttämisestä sinulle sopivaan aikaan. Laskutussopimuksissa erämaksut (laskutuslisä 5€/erä) myös mahdollisia, ota laskutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä sähköpostitse koulutus@taimikoulutus.fi. 

Haku jatkuva, joten voit tulla vuoden aikana kurssille oman aikataulusi mukaan. Kaikki aineistot ja suoritteet verkossa.

 • Hinta 505€ / 8kk (hinta sis. alv 24%) verkko-opinnot hinnat voimassa 31.8.2024 asti.
  (uusi hinta 1.9.2024 alkaen 515€/8kk hinta sis alv 25.5%)
  Lisäksi aloituslisenssi, hinta 25,- (lisenssin hinta 1.9.2024 alkaen 26€, hinta sis alv 25.5%)

Sisältö: Psykiatria, psykologia, lasten sairaudet, lapsettomuus, vanhusten sairaudet, aineenvaihduntasairaudet, verisairaudet, kasvainsairaudet sekä topografinen anatomia. Kurssiin sisälltyy anatomian kertausta sekä syventäminen hermoston, sydän- ja verenkiertoelimistön osalta.

 • Jos haluaa jatkaa opintoja varsinaisen opintojakson päättyessä vuodeksi eteenpäin, niin voi ostaa jatkolisenssin 2 viikkoa ennen kurssin päättymistä, hinta 50€.
 • Jatkolisenssi on kurssikohtainen ja maksu tulee suorittaa 14pv ennen kurssiajan päättymistä.

Lääketieteen perusteet 18op/12kk, jatkuva haku

Opettajina koulutuksessa toimivat yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkinen ja FM, biologinen fysiologi Auli Rantonen sekä FT, psykologi Kirsi Harila

Lääketieteen perusteet-verkkokurssi 18op on rakenteeltaan sama kuin 14op kokonaisuus ja siihen on lisätty jatko-opintoja 4op ja opiskeluaikaa yksi vuosi. Nämä 14op kurssiin lisätyt 4op aihealueet  ovat Psykiatria 2op sekä Psykologia 2op. 

Verkkokurssin hinta 650€ (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin verkkokaupassa. Lisäksi aloituslisenssi, hinta 25,- Laskutussopimuksissa erämaksut (laskutuslisä 5€/erä) myös mahdollisia, ota laskutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä sähköpostitse koulutus@taimikoulutus.fi. (hinta sis. alv 24%)
(hinnat voimassa 31.8.2024 asti, uusi hinta 1.9.2024 alkaen 660€/12kk, hinta sis alv 25.5%) 

Opiskelu toteutetaan verkko-opiskeluna, itsenäinen opiskelu sähköisessä itsLearning-oppimisympäristössä videoin, materiaalein ja tentein. Käymme ohjelman ja rakenteen yhdessä koulutuksen aluksi puhelimitse. 

Kysy lisää Helena Pirttiniemi, puh 040 187 6416 sekä lisätiedot myös sähköpostitse  koulutus@taimikoulutus.fi

 • Jos haluaa jatkaa opintoja varsinaisen opintojakson päättyessä vuodeksi eteenpäin, niin voi ostaa jatkolisenssin 2 viikkoa ennen kurssin päättymistä, hinta 50€.
 • Jatkolisenssi on kurssikohtainen ja maksu tulee suorittaa 14pv ennen kurssiajan päättymistä.

Lääketieteen perusteet myös osa-kursseina

Jos tarvitset vain osapisteitä, niin voit opiskella verkossa 

Peruutusehdot: Koulutukset voi peruuttaa maksutta 10pv ennen koulutuksen tai seminaarin alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko kurssin hinta. 

 • Jos haluaa jatkaa opintoja varsinaisen opintojakson päättyessä vuodeksi eteenpäin, niin voi ostaa jatkolisenssin 2 viikkoa ennen kurssin päättymistä, hinta 50€. 
 • Jatkolisenssi on kurssikohtainen ja maksu tulee suorittaa 14pv ennen kurssiajan päättymistä.

Pidätämme oikeudet kurssien muutoksiin.