Julkisuuden henkilöt ryhtyivät tukemaan Täydentävät hoidot- kansalaisaloitetta

24.01.2020

Joukko julkisuudesta tunnettuja henkilöitä on ryhtynyt tukemaan Täydentävät hoidot kaikille-kansalaisaloitetta. Muun muassa Katariina Sourin, Antti Heikkilän ja Kirsi Salon avoin tuki on antanut 6.2. päättyvän kansalaisaloitteen loppukirille arvokasta näkyvyyttä.

Kirjailija Katariina Souri on korostanut, että lääkäreiden pitäisi tarjota myös lääkkeettömiä hoitovaihtoehtoja, kuten terapiaa ja tietoa elintapojen vaikutuksista. Souri painottaa, että "nyt viimeistään on aika hypätä mukaan Täydentävät hoidot kaikille-kampanjan loppukiriin kansalaisten itsemääräämisoikeuden turvaamiseksi ja medikalisaation suitsemiseksi".

Lääkäri Antti Heikkilä kannustaa omilla Facebook-sivuillaan allekirjoittamaan kansalaisaloitteen ja muistuttaa, että itseään voi hoitaa ilman massiivista lääkitystä.Televisiopersoona ja hyvinvointivalmentaja 

Kirsi Salo haluaa jatkossakin itse päättää, miten haluaa itseään parantaa. Salo kritisoi jo periaatteesta nykyistä ylhäältä määräämistä. Salo vaatii hoitajille ja potilaille laajempia oikeuksia.Tutustu Sourin, Heikkilän ja Salon mielipiteisiin ja käy myös itse allekirjoittamassa kansalaisaloite.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5011

SAA JAKAA!