Homeopatian perusopinnot (1v). Aloitus Frantsilassa 31.8.-1.9.2019

17.08.2019

Homeopatian peruskoulutus alkaa lähiopetuspäivillä 31.8.-1.9.2019 (la-su) Frantsilassa, Hämeenkyrössä jatkuen vuoden Tampereella sekä verkossa! Tehokas ja monipuolinen opiskelu onnistuu ajasta paikasta riippumatta, oman aikataulusi mukaisesti. Opit homeopatiaa sekä ryhmässä, että itsenäisesti. Opinnot sisältävät laajat perustiedot homeopatian hyödyntämiseksi erilaisten vaivojen hoitoon.

Homeopatia hoitomuotona
Homeopatia on kokonaisvaltainen ja maailmalla suosittu hoitomuoto, joka soveltuu hyvin myös itsehoitoon. Joissain Euroopan maissa se on osa virallista terveydenhoitojärjestelmää. Homeopatian perusteet koulutusohjelman tavoitteena on saada ymmärrystä ja osaamista siihen, miten homeopatia soveltuu tilapäisissä vaivoissa käytettäväksi oman ja perheen terveyden hoitoon.Homeopatian perusteet-koulutus on vuoden opintokokonaisuus, jossa opitaan klassisen homeopatian perusteet ja itsehoitoon tarvittava perusosaaminen.


- Miten syysyskää saa hillittyä?
- Mitä avuksi tapaturmiin?
- Löytyykö vatsakipuihin helpotusta?
Näihin ja moniin muihin arjen kysymyksiin saat vastaukset koulutuksen aikana.

Peruskoulutuksen jälkeen mahdollisuus opiskella ammattihomeopaatiksi
Homeopatian peruskoulutuksen jälkeen voi jatkaa ammattihomeopaatin opintoja Tampereella. Ammattihomeopaatin koulutus kestää neljä vuotta ja koulutus vastaa ECCH:n Euroopan homeopatian kattojärjestön kriteerejä.

Koulutusyhteistyötä kokemuksella ja ammattitaidolla
Koulutus toteutetaan TAIMI-koulutus Oy:n ja Tampereen Homeopatiaopisto It's Health kanssa yhteistyössä. Opettajina alalla toimivia ammattihomeopaatteja sekä lääkäreitä. Luontaistuotealan ammatillisesta koulutuksesta lisätietoa TAIMI-koulutuksen sivuilta.

Oletko sinä tuleva homeopatian osaaja?
Homeopatian perusteet vuoden kestävään koulutukseen voivat osallistua kaikki terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet, pohjatietoja homeopatiasta ei tarvita. Opiskelu on monimuoto-opetusta, eli tapaamme lähipäivissä, mutta myös webinaarein.Jos olet miettinyt, miten voisi tutustua erilaisiin oireistoihin, kipuihin, niin tartu tilaisuuteen ja tule mukaan opiskelemaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
koulutus@taimikoulutus.fi tai Helena Mykrä puh. 040 565 2566

Lisätietoja vuoden homeopatian perusteet koulutuksesta TÄSTÄ