Terveyttä painonhallinnalla -verkkovalmennus

Tee nyt painonhallinnasta osa tervettä elämääsi 

-uusi verkkokurssi näyttää kädestä pitäen miten onnistut pysyvästi!

Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri ja ravintokirjailija. Hän on toiminut ravitsemuksen alalla jo noin 20 vuotta.

Hän kokee elämäntehtäväkseen saada ihmiset voimaan paremmin ja onnistumaan ruokailu- ja painonhallintatavoitteissaan.
Saarnia on kirjoittanut kuusi ravintokirjaa ja yli sata ravintoartikkelia. Hän tekee myös yhteistyötä Kotilääkäri- ja Hyvä Terveys -lehtien kanssa, ja toimi vuosia ET-lehden ja Me Naiset Sport -lehden ravitsemusasiantuntijana.
Hän työskentelee lääkäriasemilla, kouluttaa ja pitää painonhallintaryhmiä. Hän on myös ollut mukana Kaappaus Keittiössä -televisiosarjassa, ja tehnyt paljon valtakunnallista ravitsemusyhteistyötä.
Pirjo on tämän kurssin koonnut asiantuntijasi, ja lupaa vastata myös sinun yksityiskohtaisiin kysymyksiisi kurssin kestäessä!

Lähde mukaan Terveyttä painonhallinnalla -valmennukseen jo tänään  ja tee kesästäsi odottamattoman kepeä ja silti nautinnollinen!

Tällä kurssilla Pirjo jakaa samoja käytännöllisiä, kokonaisvaltaisia neuvoja ja vinkkejä terveeseen painonpudotukseen kuin mitä saisit suoraan hänen suositulta vastaanotoltaan.

​Hinta hänen yksityispalveluistaan tosin olisi moninkertainen verrattuna tähän verkkokurssiin, johon on kerätty Pirjon vuosikausien viisaus ja käytännön tehovinkit terveelliseen painonpudotukseen!

Saat siis samat vinkit, joilla Pirjon privaattiasiakkaat ovat onnistuneet jo 20 vuotta - mutta maksat vain murto-osan hinnasta ja etenet omassa tahdissasi.

Kannattaa siis ehdottomasti käyttää hyväksesi tämä tarjous, sillä Pirjon vastaanotto on hyvin suosittu ja tälle kurssille pääsee huomattavasti helpommin!

Aika: Valmennus alkaa juhannuksen jälkeen, ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi ohjeet sähköpostitse.

Paikka: Verkkokoulutus

Hinta:  109€

Ilmoittautuminen TÄSTÄ


TerveysSummit verkkovalmennukset

TAIMI-koulutus ja TerveysSummit tekevät yhteistyötä terveellisten elämäntapojen ja paremman terveyden puolesta!

Verkkovalmennus antaa kaikki tutkitut tiedot, käytännön vinkit sekä luonnolliset menetelmät mitä tarvitset immuunipuolustuksesi paikkaamiseen ja optimointiin.